Trouwfilm in de Orangerie, Elswout

Begin April waren wij aanwezig op de bruiloft van Natascha & Bart. Ze trouwden in de Orangerie op landgoed Elswout. Voor ons een thuiswedstrijd! Voor ons is Elswout een van de mooiste plekken in de buurt. We zijn er geregeld te vinden voor allerlei type foto en video shoots en nu dus ook tijdens een bruiloft. Natascha & Bart vroegen ons om een trouwfilm te maken van hun gehele huwelijksdag.

Wij begonnen de dag in het mistige IJmuiden. De weersvoorspellingen beloofde niks dan goeds voor het verloop van de dag. Het voegde stiekem alleen maar meer toe aan de spanning voor de rest van de mooie dag die we tegemoet zouden gaan.

Zoals gebruikelijk begonnen we afzonderlijk van elkaar om de voorbereiding van het bruidspaar op film te kunnen vastleggen. Super leuk voor het bruidspaar om dit achteraf van elkaar te kunnen bekijken.

Na de first-look, en een kleine versnapering, vertrokken we met een kleine club naar Velsen voor de fotoshoot. Als wij filmen is het gebruikelijk om tijdens de fotoshoot wat afstand te nemen, we filmen op dit soort momenten vooral van afstand. Zo nu en dan nemen we even de leiding over van de fotogra(a)f(e) om ook een aantal mooie shots te maken voor de film.

De mist was inmiddels opgetrokken en de zon begon zich veelvuldig te laten zien. Voor de ceremonie had het bruidspaar zelfs nog even tijd om te genieten in het gras van het prachtige weer. Na de ceremonie, vol met lieve woorden, heeft het bruidspaar rustig gegeten met de familie en hechte vrienden.

Vlak na het eten barstte het feest los. Het begon lekker druk te worden en Natascha & Bart kwamen op voor hun openingsdans. Bart heeft lang moeten twijfelen maar uiteindelijk toch besloten om samen met Natascha een mooie dans voor te bereiden. Na de dans was het tijd voor wat voorbereide stukjes van de familie, met als klap op de vuurpijl een prachtige serenade van de vader van Natascha.

Niet lang hierna besloten wij om het feest te verlaten, meestal kunnen wij in ongeveer 1,5 uur van het feest genoeg mooie beelden schieten om dit te kunnen verwerken in jullie trouwfilm.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram