Trouwbeurs: E&P komt naar je toe!

Nu de meeste huwelijken van 2018 reeds hebben plaatsgevonden, trekken wij komende periode het land door en is ons portfolio te bewonderen op diverse beurzen. Wacht je al maanden op dit moment en kan je je zenuwen niet meer bedwingen? In onderstaand blogpost brengen we je graag op de hoogte waar je loslopende E&P foto- en videografen en hun werk kunt spotten. Niet schrikken, de kans is groot dat je er een tegenkomt. Welke datum omcirkel jij in je agenda? ?
Met je huwelijksdag in het vooruitzicht is het tijd om inspiratie op te doen! Zeker als je online al in het doolhof van trouwleveranciers verzeild bent geraakt, kan een beurs – waar in elke categorie de allerbeste zijn geselecteerd, wel eens jullie op het juiste pad brengen. De locatie waar je alleen maar van kon dromen, de trouwkleding, die spraakmakende DJ, het trouwvervoer, de ceremoniespreker die speciaal voor jou het hele land doorkruist om op je dag aanwezig te zijn…. en om over de ringen en trouwboeketten nog niet te spreken. Een trouwbeurs vormt de perfecte gelegenheid om snel, maar concreet met verschillende partijen in contact te komen. Maar misschien wel het belangrijkste; je vindt er hoogstwaarschijnlijk ook jouw foto- en of videograaf. Goede reden om een kijkje te gaan nemen ?

De beurs is daarbij een mooie eerste stap richting de grote dag. Of je trouwdatum nu al vast staat of niet, de trouwbeurs kan ook gezien worden als oriëntatie op de huidige markt en prijzen. In een paar uurtjes kom je terecht in een totaal andere wereld waar het woord bruiloft met kapitalen staat geschreven. Een plekje waar jullie als bruidspaar worden bedolven met informatie, flyers en goodie bags. Ook als je al van alles geregeld hebt voor je bruiloft, kan het een perfecte gelegenheid zijn om weer even vanaf nul te beginnen en te kijken of je alle puntjes wel op de i hebt gezet.
Genoeg gekwek – we nemen je graag mee op tour, waar treffen wij jou? ?

Rotterdam
Aankomend weekend, de 13e en 14e oktober, bevinden wij ons in de stad waar wij tijdens het huwelijkseizoen regelmatig te vinden zijn: Rotterdam! De Cruise Terminal, de historische plek waar vroeger de aankomst- en vertrekhal zat gevestigd van de Holland-Amerikalijn vormt het decor van “De Trouwbeurs, voor wie niet van trouwbeurzen houdt”, oftewel Engaged.

Met tientallen stands, eetgelegenheden en acts is een bezoekje aan Engaged meer dan de moeite waard. Wist je trouwens dat wij hier met zelfs twee stands staan? Naast onze vintage foto- en videostand, zijn wij hier ook te vinden met onze photobooths. Grab a prop and strike a pose! Mocht je ons niet kunnen vinden, als je de trap op komt en richting boog 3 en het demonstratiehuis loopt; zijn onze stands tegenover elkaar gevestigd!

Let op; namens Engaged mogen wij een kortingscode weggegeven. Met de kortingscode VENDORRT18 gaat er 2,50 euro van de ticketprijs af. Kan je toch weer een kop koffie van drinken of twee raketjes van kopen ?

Engaged beurs
Cruise Terminal Rotterdam
Wilhelminakade 699, 3072 AP Rotterdam
Zaterdag 13 & zondag 14 oktober 2018 – 10.00-17.00 uur

Heiloo
Voor de vijfde editie op rij organiseert de Wedding Fair een trouwbeurs in de Cultuurkoepel in Heiloo. Het laagdrempelige karakter van deze beurs, maakt Heiloo toegankelijk voor elk toekomstig bruidspaar. De koepel, een voormalige kerk van de kloostergemeente, doet nu dienst als trouw- en feestlocatie in de Gemeente Heiloo en is gelegen op het uitgestrekte Landgoed Willibrordus.

Met onze E&P foto-video stand zijn wij ook dit jaar vertegenwoordigd en staan wij tussen een breed assortiment van kraampjes waar je ons kunt vinden tussen 11.00 en 17.00 uur. Groot voordeel voor de bezoekers; de toegang is gratis.

Wedding Fair
Cultuurkoepel Heiloo
Kennemerstraatweg 464, 1851 NG Heiloo
Zondag 14 oktober 2018 – 11.00-17.00 uur
Gratis Entree
Rotterdam
Mocht je aankomend weekend nou verhinderd zijn en onze ontmoeting helaas moeten missen, niet getreurd! Een weekje later skelteren wij opnieuw richting de Maasstad. Op 20 en 21 oktober zijn wij te vinden in de Van Nelle Fabriek! De oude tabaksfabriek vormt al een aantal jaar het decor voor Love & Marriage – de trouwbeurs die in de afgelopen 25 jaar duizenden bruidparen heeft mogen verwelkomen.

Je vindt onze E&P foto- en videostand, inclusief de befaamde videopaal, in gebouw 12 – net achter de modestraat. Love & Marriage staat erom bekend elke editie weer groots uit te pakken met diverse shows waar jij als bruidspaar inspiratie kan opdoen op het gebied van de laatste trends in bruiloftland.

Love & Marriage
Van Nelle Fabriek Rotterdam
Van Nelleweg 1, 3044 BC Rotterdam
Zaterdag 20 & zondag 21 oktober 2018 – 10.00-17.00 uur

Den Bosch
Noord- en Zuid Holland nog steeds te ver weg voor jullie? We kunnen uiteraard onze bruidsparen in Brabant niet laten zitten. Op zondag 4 november heeft de Wedding Fair een unieke locatie weten te bemachtigen in de voormalige Sint Jacobskerk in Den Bosch. De kerk, sinds 2017 een art center met een overzichtstentoonstelling over het leven en werk van, de in ‘s-Hertogenbosch geboren schilder, Jheronimus Bosch – wordt één dag omgetoverd tot levendige trouwbeurs. Kom gerust een kijkje nemen bij onze stands, de toegang is wederom gratis.

Wedding fair Den Bosch
Jheronimus Bosch Art Center
Jeroen Boschplein 2, 5211 ML ‘s-Hertogenbosch
Zondag 4 november 2018 – 11.00-17.00 uur
Eindhoven
In het weekend van 19 – 20 januari (2019, de tijd vliegt..!) reizen wij 143 kilometer zuidwaarts om vervolgens ons E&P-kamp voor twee dagen op te zetten op de Love & Marriage trouwbeurs! In Eindhoven is er gekozen voor het immense beursgebouw. Het grote voordeel van het beursgebouw is, dat het een eigen treinstation heeft en omringd is door een gezellige winkelstraat, waardoor je van je beursbezoek een waar dagje uit kunt maken. Zien wij je vanaf zaterdagochtend 10.00 uur in onze stand? ?

Love & Marriage Eindhoven
Beursgebouw Eindhoven
Lardinoisstraat 8, 5611 ZZ Eindhoven
Zaterdag 19 & zondag 20 januari 2019 – 10.00-17.00 uur

Arnhem
Of wij ook in het oosten komen? We horen het jullie denken. Op 2 februari duiken wij op in de Eusebiuskerk in Arnhem. De kerk die in de 15e-16e eeuw werd gebouwd, behoorde tot aan de beeldenstorm eind zestiende eeuw, tot de Rooms-Katholieke Kerk. Voor één dag in het jaar wordt de kerk omgetoverd tot een Weddingfair. Tientallen kraampjes, acts en diverse eetgelegenheden zorgen ervoor dat je een tijdje zoet bent en je perfect kunt oriënteren op je aanstaande bruiloft.

Je vindt ons in de kerk met twee stands; zowel met onze Fotomomentje photobooth stand als unieke E&P foto- videokraam. Mocht je de kerk niet kunnen vinden? Sinds 1964 heeft het een 93 meter hoge toren. Valt niet te missen, en anders hangen wij er een E&P-vlaggetje aan.

Wedding Fair Arnhem
Sint Eusebius Kerk Arnhem
Kerkplein 1, 6811 EB Arnhem
Zondag 4 februari 2019 – 11.00-17.00 uur
Gratis toegang

Utrecht
We eindigen onze beurstour van 2018-2019 lekker centraal, te Utrecht. De Jaarsbeurshal is sinds 1917 (!) in bedrijf en heeft de afgelopen eeuw honderden events gehost. Van Vakantiebeurs tot Trance Energy feest; een hal waar iedereen in zijn leven wel zijn voetafdrukken heeft achtergelaten. Met ons uitgebreide en stijlvolle assortiment aan photobooths en achterwanden zijn wij deze beurs te vinden met onze vintage photobooths! Wij verzorgen samen met jou een onvergetelijke fotoherinnering die perfect aansluit op het thema en locatie van jouw trouwdag! Welke dag neem jij plaats achter het magische gordijn?

Love & Marriage trouwbeurs
Jaarbeurs Utrecht
Jaarbeursplein, 3521 AL Utrecht
Zaterdag 3 & zondag 4 maart 2019 – 10.00-17.00 uur
We hopen je te hebben enthousiasmeren voor onze Tour d’Hollande. Mocht je naar aanleiding van je bezoek aan een trouwbeurs een afspraak willen inplannen om het geheel vrijblijvend te hebben over jullie dag en de mogelijkheden die wij jullie kunnen bieden? Neem gerust contact met ons op! Dit geldt overigens ook als je niet van plan bent te gaan ?

Zien wij jou binnenkort? ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram