Trouwbeurs: E&P op tournee!

Nu het trouwseizoen van 2018 langzaamaan van start gaat, trekken wij komende periode het land door en zijn we te vinden op een drietal beurzen! Benieuwd waar je ons kunt ontmoeten? We vertellen het je graag in de eerste blogpost van 2018!

“Je bruiloft begint op een trouwbeurs.”

Of je er nou wel of niet voor te porren valt; een beurs is een mooie gelegenheid om kennis te maken met je potentiële foto – en of videograaf en binnen een paar uur inspiratie op te doen voor jullie mooie dag op het gebied van kleding, ringen, trouwboeketten en zegmaar alles waar je het woordje ‘trouw’ of ‘bruiloft’ voor kunt zetten. In een ontspannen sfeer kom je met mede-toekomstige bruidsparen samen om tijdens een leuk dagje uit je pakket samen te stellen of een afspraak te kunnen plannen!
De beurs is daarbij een mooie eerste stap richting de grote dag. Of je trouwdatum nu al vast staat of niet, de trouwbeurs kan ook gezien worden als oriëntatie op de huidige markt en prijzen. In een middag tijd word je bedolven onder informatie, flyers, goodie bags en met een beetje mazzel, kan je vast ergens een stukje bruidstaart proeven. Ook als je al van alles geregeld hebt voor je bruiloft, kan het een perfecte gelegenheid zijn om weer even vanaf nul te beginnen en te kijken of je alle puntjes wel op de i hebt gezet.

De volgende vraag die je jezelf moet stellen, heeft betrekking op degene die je meeneemt. Ga je met je (beste) vriendin / moeder of weet je je toekomstige buddy zover te krijgen? Mocht dit laatste het geval zijn, vormen jullie zeker geen uitzondering. Ook al is het natuurlijk net even anders dan de AutoRai of de Atari gamebeurs; ook voor hem is de trouwbeurs interessant! Gezien de grote diversiteit aan optredens, acts en spectaculaire stands valt er voor de toekomstige bruidegom namelijk meer dan genoeg te beleven! Mocht hij zich op de dag toch niet vermaken, houden wij hem wel even zoet in onze stand ? Doen we niet moeilijk over!
Maar waar kun je onze stand komende tijd dan vinden? Voor het gemak introduceren we even de beurshallen waar je ons kunt tegenkomen:

Eindhoven

In het weekend van 20 – 21 januari reizen wij 143 kilometer zuidwaarts om vervolgens ons E&P kamp voor twee dagen op te zetten op de Love & Marriage trouwbeurs! De vrijdag zal geheel in het teken staan van het opbouwen van onze stand, en geloof ons, daar zijn we achteraf gezien altijd net iets langer bezig dan vooraf gepland (sorry, organisatie ? ) . Vanaf zaterdagochtend 10.00 uur kun je ons vervolgens vinden meteen bij binnenkomst van het Beursgebouw te Eindhoven. Onze stand is namelijk gepositioneerd links van de ingang!

Love & Marriage beurs
Jaarsbeurs Eindhoven
Lardinoisstraat 8, 5611 ZZ Eindhoven
Zaterdag 20 & zondag 21 januari 2018 – 10.00-17.00 uur

Amsterdam

3 en 4 maart 2018 zoeken we het ietsje dichterbij huis en zijn wij te vinden op Engaged trouwbeurs in Amsterdam. De Westergasfabriek, een pand dat sinds 1883 (!) al in bedrijf is, vormt het wonderschone decor voor de trouwbeurs. Je vindt ons hier in de Zuiveringshal; een plek die voorheen dienst deed kolenopslagplaats en zuiveringsinstallatie. Met tientallen stands, eetgelegenheden en acts is een bezoekje aan Engaged meer dan de moeite waard. Wist je trouwens dat wij hier met zelfs twee stands staan? Naast onze vintage foto- en videostand, zijn wij hier ook te vinden met onze photobooths. Grab a prop and strike a pose!

Engaged
Westergasfabriek Amsterdam
Pazzanistraat 33, 1014 DB Amsterdam
Zaterdag 3 & zondag 4 maart 2018 – 10.00-17.00 uur

Utrecht

We eindigen onze beurstour van 2018 waar we het seizoen in oktober begonnen; te Utrecht. In plaats van de Jaarbeurshal, heeft het Love & Marriage team voor deze editie de Werkspoorkathedraal gekozen. Een imponerende industriële locatie op steenworp afstand van het bruisende centrum van Utrecht. Op deze beurs zijn we ook weer van plan om grootst uit te pakken en in contact te komen met meerdere bruidsparen voor eind 2018 en aanvang 2019! Mogen we jou deze dagen uitnodigen om een video te komen bekijken bij onze E&P videopaal?

Love & Marriage trouwbeurs
Werkspoorkathedraal Utrecht
Tractieweg 41, 3534 AP Utrecht
Zaterdag 17 & zondag 18 maart 2018 – 10.00-17.00 uur
Mocht je naar aanleiding van je bezoek aan een trouwbeurs een afspraak willen inplannen om het geheel vrijblijvend te hebben over jullie dag en de mogelijkheden die wij jullie kunnen bieden? Neem gerust contact met ons op! Dit geldt overigens ook als je niet van plan bent te gaan ?

Zien wij je de 20e in Eindhoven? ?
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram