RX1R II – De kleinste gast op jullie bruiloft

Alhoewel de RX1R II niet bij iedereen op de gastenlijst staat, mogen wij jullie deze kleine Sony camera zeker niet onthouden. In deze blog stellen wij de meest vernuftige camera van dit moment aan jullie voor.

Naast de vertrouwde canoncamera’s, ook wel te herkennen aan die enorme toeter die erop zit, nemen wij naar elke bruiloft de RX1R II mee. Met zijn 11,3 cm breed en 6,5 cm hoog is deze kleine ‘bruiloftsgast’ tot grote daden in staat. De camera heeft maar liefst 42.4 (!) megapixels, omvat een 35 mm full-frame Exmor R® CMOS sensor en heeft 399 focal plane phase-detection-points. Gelukkig zullen we je tijdens de bruiloft gewoon zeggen dat hij vooral handig is ?
Het voordeel van dit kleine wonder is zijn compactheid. Waar voorheen nog wel eens een enorme camera voor je snufferd belandde, hebben jouw gasten, dankzij de RX1R II, niet meer in de gaten dat wij aan het fotograferen zijn. Daarnaast is het voor ons heerlijk om te werken met een camera met het gewicht van een zak koffiebonen. Het maakt de kiekkast zodoende uitstekend geschikt voor het maken van prachtige reportages.
Uiteraard is dit niet het einde van de grote Canon-‘toeters’. Qua iso-waarde, scherptediepte en diafragma doen onze canon toestellen namelijk niet veel onder ten opzichte van de RX1R II. Daarnaast nemen wij altijd meerdere camera’s mee naar een bruiloft, aangezien elke camera weer een eigen specialiteit heeft en we graag altijd reservetoestellen bij de hand hebben. Tot slot willen wij natuurlijk ook nog een klein beetje indruk maken met zo’n enorme toeter ?

Tot op jullie bruiloft!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram