Maak kennis met je trouwfoto- of videograaf

Het vast laten leggen van jullie huwelijk is niet zomaar iets. Het is de ideale manier om jullie mooiste dag opnieuw te beleven. Keer op keer! Wij zijn ons er volledig van bewust hoe belangrijk onze taak hierin is.

Ons team bestaat uit creatieve professionals met ieder een passie voor het vastleggen van beeld. Wij vinden het belangrijk om vooraf goed contact met jullie op te bouwen, zodat wij op de dag zelf vertrouwd aanvoelen. Op deze manier kunnen wij net even wat dichterbij komen en jullie verhaal op een natuurlijke manier in beeld brengen. Jullie familieleden en vrienden vinden wij daarbij net zo belangrijk. Door ons te mengen onder jullie gasten, herbeleef je je dag nogmaals door de ogen van de mensen die het dichtst bij jullie staan.
Onze klanten over ons
 • Het was zo fijn om Kyra & Froukje op onze bruiloft te hebben!! Wat een fantastisch resultaat. Zowel wij als familie en vrienden werden prachtig vastgelegd!

  Arina & Leo
 • "Edo en Paul zijn een perfect team samen!Ze zijn flexibel en alles is bespreekbaar."

  Helen & Kwok
 • "Het team van E&P wedding is de spreekwoordelijke kers op de taart!"

  Joia & Kazimier
 • "Op een unieke manier werd onze Afghaanse bruiloft in beeld gebracht! We waren erg onder de indruk van de professionaliteit van Froukje & Wouter"

  Faiza & Tariq
 • "Onopvallend verplaatsen ze zich door de genodigden op de bruiloft. Deze jongens weten welke herinneringen waardevol zijn!"

  Michiel & Patries

Onze manier van werken bij een bruiloft

Elke bruiloft is uniek. Wij vinden het heel belangrijk om jullie vast te leggen op een manier die bij jullie past en laat zien wie jullie zijn. Wij hebben graag een aantal contactmomenten vooraf om jullie beter te leren kennen. Door onze ruime ervaring kunnen wij haarscherp inschatten welke vorm van foto en/of film het beste bij jullie past en denken we graag mee met het draaiboek. Als jullie van tevoren al precies weten wat jullie willen, stellen we samen een aansluitend pakket op. Na het vastleggen van jullie bruiloft beginnen wij met het selecteren van de beelden die het beste de sfeer en emotie van de dag weergeven. De beelden worden op een vakkundige manier bewerkt door de foto- en/of videograaf van je dag zodat wij zeker weten dat het gevoel van de dag weer kan worden herbeleefd.
Kennismaking
Vastleggen van emotie start bij een goede kennismaking. Dit doen wij bij jullie thuis of bij ons in Haarlem.
Draaiboek bespreken
Wij helpen jullie graag bij het opstellen of aanscherpen van het draaiboek. Met onze jarenlange ervaring weten wij precies hoe veel tijd je voor alle onderdelen van je bruiloft dient te reserveren.
Onopvallend opvallen
We proberen ons te mengen tussen jullie familieleden en vrienden. Zo treden wij op de achtergrond en heb je over het algemeen niet eens door dat we er zijn.
Selecteren van beelden
De sfeer van de reportage valt of staat bij het selectieproces van de beelden. Jouw foto’s en video worden ge-edit door de foto- of videograaf die op jouw dag aanwezig was.
Wouter
“Je kan je toekomstige echtgenoot nog zo vaak zeggen hoe veel je om hem of haar geeft, echte liefde categoriseer je pas als liefde op het moment dat je het voelt. Wij leggen dit gevoel graag voor je vast. “
Wouter is na zijn master Communicatiewetenschap begonnen als tekstschrijver en communicatieadviseur bij diverse werkgevers in de mediawereld en journalistiek. Binnen dit werkvlak kwam hij veelvuldig in aanraking met het fenomeen video – wat hem sindsdien niet meer heeft losgelaten. Wouter is zodoende niet enkel verantwoordelijk voor alle communicatie binnen E&P, maar eveneens actief als gedreven videograaf.

Communicatie
70%
Videografie
30%
Fotografie
0%
Kyra
“Om jullie meest bijzondere dag te kunnen vertalen naar beeld moet je kunnen opgaan in iedere voelbare emotie.”
Al van kleins af aan heeft Kyra één grote passie: Fotografie. Fotograferen is voor Kyra een creatieve uitlaatklep, met als ultiem doel het vastleggen van emotie. Ze weet dan ook als geen ander de mooie momenten te vangen en maakt graag samen jullie de vertaalslag van boodschap naar beeld. Kyra speelt niet alleen tijdens de bruiloft een belangrijke rol; na jullie dag richt zij zich vol overgave op het optimaliseren van jullie trouwfoto’s.

Fotografie
60%
Videografie
0%
Beeldbewerking
40%
Edo
“Als je graag emotie vastlegt, zoals wij, wat is dan je ultieme doel? Liefde vastleggen. En dat doen wij, op jullie mooiste dag.”
Edo is na het volgen van een business studie begonnen met fotograferen. Hij was gelijk verslaafd aan het maken van beeld. Na een aantal jaren allerlei verschillende vormen van fotografie gedaan te hebben, kwam film ook om de hoek kijken. Hoewel film en fotografie op bepaalde vlakken flink van elkaar verschillen, geniet Edo ontzettend van beide manieren van beeldvorming.

Fotografie
40%
Videografie
30%
Beeldbewerking
30%
Paul
“Om een persoonlijke dag te kunnen vertalen in film moet je emoties aanvoelen en daarop anticiperen. Ook zullen creativiteit en een scherp oog voor detail het verschil maken tijdens het editing proces.”
Paul heeft na het afronden van meerdere creatieve opleidingen voor een aantal reclamebureaus gewerkt. Hij heeft merken zoals Nike en Gilette voorzien van creatieve campagnes. Een aantal jaar geleden kwam hij er achter dat zijn hart ligt bij het creëren van beeld. Zodoende begon hij vol passie met fotografie en film.

Fotografie
30%
Videografie
40%
Beeldbewerking
30%
Froukje
“Door je te mengen onder de gasten, kan je pas echt vastleggen hoe iemand is. Ik ben graag een onderdeel van jullie dag en laat dat graag terugzien in mijn fotografie”
Met haar journalistieke achtergrond wil Froukje altijd iets nieuws brengen in haar fotografie, een verhaal waar puurheid haar streven is. Op creatieve en gedreven wijze probeert zij het beste in alles en iedereen naar boven te halen wat haar fotografie een persoonlijke touch geeft.

Fotografie
60%
Videografie
0%
Beeldbewerking
40%
Overige teamleden
“Wij vinden het prachtig om deel uit te maken van een team dat met elkaar emotie vastlegt!”

Wij hebben verschillende professionals op het gebied van fotografie, film & beeldbewerking die samen met ons klaar staan om jullie herinnering compleet te maken.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram