Loveshoot: Hét ultieme liefdesmoment tijdens je relatie

Ben jij helemaal verzot op je partner en/of ben je sinds kort verloofd? Een loveshoot is een prachtige manier om jullie liefde te bevestigen. In deze blog staat niet alleen dit romantische moment centraal – we leggen je ook meteen uit waarom een loveshoot de perfecte voorbereiding vormt op je toekomstige bruiloft.
Je kan je vriend nog zo vaak zeggen hoe veel je om hem geeft, echte liefde categoriseer je pas als je het voelt. Het ervaren van emotie is daarin voor iedereen anders. Waar de één het duidelijk aanvoelt wanneer het goed zit; moet de ander er juist mee geconfronteerd worden om door te hebben hoe veel iemand betekent voor jou. Een herkenbaar punt binnen elke relatie. Het voordeel van een loveshoot is dat je beide varianten ervaart. Op het moment zelf sta je samen stil bij hetgeen jullie hebben en kijk je ineens op een andere manier naar je buddy als de foto wordt genomen. Voor de andere variant; ná de confrontatie met de foto’s zie je terug hoe oprecht leuk je elkaar vindt als je in elkaars ogen datgene terugziet, waar je relatie ooit mee begon: prille liefde.

De term loveshoot zelf behoeft niet al te veel uitleg. Heel simpel gezegd zijn jullie verantwoordelijk voor de eerste helft van de term, en wij voor de tweede. Dit houdt in dat jullie, mits jullie relatie spik en span is uiteraard, ‘slechts’ jezelf hoeven te zijn en het vervolgens met de liefde wel goed komt. Alles daaromheen zijn wij dan weer voor. We kunnen je begeleiden op het moment je niet zo fotogeniek bent als Doutzen Kroes, je zo op je gemak stellen zodat je spontaan op de foto komt , je visagie verzorgen zodat hij nog verliefder gaat kijken en tot slot helpen bij het zoeken van een geschikte locatie. Voor het gemak hebben we deze punten hieronder voor je opgesomd.
Wij vinden het ten eerste belangrijk om vooraf duidelijk met je door te spreken wat je precieze wensen zijn en hoe jullie over foto’s nemen denken. Houden jullie van spontaniteit of staan jullie bekend als de King & Queen van het dorp? Ben jij iemand die tijdens het nemen van foto’s altijd net de verkeerde kant opkijkt of krijg je altijd die verwijtende blikken omdat jij áltijd goed op de foto staat? Al met al; een eerste loveshoot is best heel spannend. Samen met jou bespreken we de stijl en je ‘ervaring’ zodat wij met onze coaching eventuele onwennigheden kunnen minimaliseren.

Een loveshoot is niet een dag om je ineens heel anders voor te doen, dan dat je daadwerkelijk bent. Je wil echter wel dat je er goed verzorgd uitziet op het moment jullie fotomoment vereeuwigd wordt en niet nog jaren hoef te ergeren aan dat ene plekje net naast je neus. Voordat je zelf iets te enthousiast wordt met je poederdoos, zetten onze visagisten je natural beauty graag om in een natural look. We weten zeker dat hij de verliefde glimlach niet van zijn gezicht kan krijgen.
De plek waar je een loveshoot doet is tot slot ook iets waar je vooraf even de tijd voor moet nemen. Dit kan die toffe locatie zijn waar jullie een mooie herinnering aan hebben of een toekomstige shootlocatie van je bruiloft – zodat je alvast even kan ‘oefenen’ voor de grote dag. Zorg er in ieder geval voor dat je vooraf zelf al even op de plek bent gaan kijken (mits dit mogelijk is) of dat je op de hoogte bent van de huidige stand van zaken. Google Streetview rijdt namelijk ook niet elke dag langs die gave spot die jij op het oog hebt ?

We kunnen ons goed voorstellen dat het nog knap lastig kan zijn om een goede plek uit te kiezen. Als je namelijk goed kijkt, heeft elke regio zijn eigen pareltjes. Ons team van fotografen belandt geregeld op deze plekken en kan jou zodoende altijd een locatie aanbieden die bij jullie past. Een plek waar vooraf door ons wordt nagegaan of er bouwwerkzaamheden zijn of bepaalde regels gelden. Scheelt jou weer een stukje regelwerk, en geeft ons de mogelijkheid om jullie liefde in een sprookjesachtig decor vast te leggen.

Hoef jij niet zo nodig met je goede schoenen in een grasveld tussen de schapen te staan, dan kan je een loveshoot ook wat eenvoudiger houden door bij ons langs te komen in onze sfeervolle fotostudio. Onder begeleiding van Edo vinden jullie samen de perfecte mix van gestuurde poses en spontane blikken. Een studioshoot heeft als bijkomend voordeel dat je niet afhankelijk meer bent van het weer of de toegankelijkheid van een locatie. We stellen onze studio daarbij graag in de avonduren voor je open, zodat je geen vrij hoeft te nemen van werk.

Pre-wedding loveshoot

Als je binnenkort gaat trouwen, geeft een loveshoot de mogelijkheid even te wennen aan de camera en eventueel je toekomstige trouwfotograaf. Dit noemen we een pre-wedding loveshoot. Samen met Edo doorloop je alvast je wensen en kun je ‘oefenen’ voor het echte werk. Het is namelijk best een apart idee dat er iemand op je bruiloft aanwezig is, die je enkel gesproken hebt – maar niet in actie hebt gezien! Je koopt over het algemeen toch ook pas een auto, nadat je een eerste proefrit hebt gemaakt ? Een loveshoot vormt naast de proefrit, ook een van jullie laatste momenten samen als ongetrouwd stel. Je gaat op een andere manier naar elkaar kijken, wat de liefde en romantiek alleen maar meer aanwakkert.

Een ander voordeel van een pre-wedding loveshoot is de uiteindelijke bestemming van de foto’s. Bij een loveshoot komt jullie romantische herinnering in een album, boven de bank of in de portemonnee bij je schoonmoeder. De foto’s van een pre-wedding loveshoot kun je daarbij ook uploaden voor op je trouwkaart of facebookinvite. Wij zetten graag samen met jou de eerste stappen richting de grote dag!

Na de shoot zorgen wij voor een hoogwaardige bewerking en leveren wij de foto’s binnen drie dagen digitaal aan zodat je ze direct kunt gebruiken of laten afdrukken. Mocht je na je (pre-wedding) – loveshoot ons ook op je bruiloft willen hebben? Geven we een leuke korting op jullie trouwpakket!
Om tot slot tot de hamvraag te komen; val je buiten de boot als je geen loveshoot doet voorafgaand je huwelijk? Zeker niet. Al staat de loveshoot wel bekend als hét ultieme voorbeeld van romantiek en brengt het, zoals hierboven beschreven, de nodige voordelen met zich mee ?

Ben je van plan om binnenkort een loveshoot te doen? Bekijk dan hier de mogelijkheden om jullie liefde vast te leggen op foto!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram