Kleren maken de man

De grote dag is eindelijk daar. Je jurk pronkt voor het raam en het pak van je toekomstige echtgenoot hangt keurig aan de eerste kast die jullie samen kochten bij een Zweeds warenhuis om de hoek. Ook de gasten zullen vanzelfsprekend hun mooiste outfits aantrekken, zodat ook zij een onvergetelijk indruk maken op het beeldmateriaal van de door jullie geboekte foto- en videograaf. Toch zit je nog ergens mee…

Wat trekt de man achter de camera eigenlijk aan? In deze blog vertellen wij iets over onze outfit op jullie dag!

Casual chic

Om jullie gerust te stellen; ook wij kleden ons netjes aan op de dag zelf. Wij zijn op bruiloften immer casual chic gekleed. Dat wil zeggen dat wij niet opvallen tussen jullie familieleden en vrienden en dus soortgelijke kleding dragen. Je oom denkt waarschijnlijk zelfs dat wij ‘gewoon’ één van de familieleden zijn van je partner. Helemaal prima toch? ?

Indien er een speciale dresscode is; passen wij ons hier graag op aan. Zo droegen wij vorig jaar tijdens een Afghaanse bruiloft een chapan met bijpassende karakul en pasten wij ons schoeisel aan tijdens de bruiloft van schoenverkoper Hendrik uit Heerhugowaard. Wij willen niet opvallen, het is namelijk jullie dag!

Onopvallend aanwezig

Door de kleding die wij dragen, kunnen wij ons gemakkelijk mengen onder de gasten en zijn wij onopvallend aanwezig. Met onopvallend aanwezig bedoelen wij dat je achteraf verbaasd zal zijn, waar wij foto’s en filmfragmenten van hebben. Zodoende kunnen wij de gehele dag moeiteloos vastleggen, zodat jullie elk moment op beeld kunnen terugzien.

Napoleon

Tot slot willen wij vermelden dat een van onze fotografen altijd met hoed op fotografeert. De hoed is onlosmakelijk verbonden met Edo. Zo gaan er zelfs geruchten dat hij geboren werd met hoed! Uiteraard wordt de hoed aangepast op de kleding, waardoor het hoogstwaarschijnlijk niemand zal opvallen.

Benieuwd naar het verhaal achter de hoed? Dat blijft het geheim van de chef. Napoleon heeft toch ook nooit verteld waarom hij altijd zijn rechterhand in zijn linkerbinnenzak hield? ?

Tot op jullie bruiloft! ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram