First look Natasja & Brent-Jan

Gisteren, op 15-05-15, trouwden Natasja & Brent-Jan uit IJburg. De weersvoorspellingen voor deze zeer populaire trouwdag waren van te voren niet al te best, maar het werd uiteindelijk een heerlijk zonnige dag.

Natasja & Brent-Jan zijn voor elkaar gemaakt. Ze kennen elkaar nu ongeveer twee jaar en wisten gelijk al dat ze onafscheidelijk waren. Ze hebben elkaar ontmoet toen ze tegelijkertijd naar hun nieuwe appartement in IJburg verhuisde, ze waren buren, hoe romantisch! Niet veel later verkocht Brent zijn huis en zijn ze bij elkaar ingetrokken. Ze wilden zo snel mogelijk trouwen, op de 15e van de 5e maand van 2015 was dit dan eindelijk het geval. Wij mochten met twee fotografen een reportage maken van deze prachtige dag. Nadat Brent met de trouwauto, een super gave Jaguar DB-5, naar Natasja was toe gereden was het tijd voor de first look.

De first look van een bruiloft vinden wij een belangrijk moment van de dag, daarom proberen we altijd even mee te denken over de plek waar dit het beste gedaan kan worden. We besloten de first look op de galerij voor hun huis te doen, wel zo toepasselijk om Brent voor de deur van zijn oude huis te zetten en Natasja hem daar te laten ophalen ?

Geniet hieronder van de korte fotoserie van de first look!
Bruiloft Amsterdam Noord 10Bruiloft Amsterdam Noord 11Bruiloft Amsterdam Noord 12Bruiloft Amsterdam Noord 13

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram