Destination Wedding - Trouwen in het buitenland!

Pittoreske dorpjes, idyllische straatjes, parelmoer witte stranden en een heerlijke keuken waar de plaatselijke Navajo indiaan wel raad weet met de eetlust van je gasten. Deze blog gaat, zoals je misschien al verwacht had, niet over de trouwreceptie in het buurthuis van Urk en het bijbehorende steakhouse. Wij laten je kennis maken met trouwen over de grens! Zijn jullie klaar voor een Destination Wedding? ?
Zo nu en dan kom je ze wel eens tegen op vakantie. Wil je de plaatselijke Castello bezoeken, omdat je lonely planet gids aangeeft dat je daar geweest moet zijn, wordt er net een bruidspaar gefotografeerd. Destination Wedding is de afgelopen vijf jaar enorm populair geworden onder tortelduifjes over de gehele wereld. Waar de trend eerst vooral zichtbaar was onder Britten en Amerikanen, waait deze romantische gedachte steeds meer over naar Nederland. En zeg nou eerlijk, waarom zou je het eigenlijk niet doen?

Onbetaalbaar? Zeker niet!

Dat wij Nederlanders zuinig zijn, steekt niemand onder stoelen of banken. Trouwen is nou eenmaal geen ‘dat-doen-we-wel-even’-aangelegenheid, maar onbetaalbaar? Zeker niet! De kosten in het buitenland zijn soms dikwijls lager dan in Nederland waardoor je inclusief reis- en verblijfskosten op een gelijk bedrag uitkomt! Waar je in ons kikkerlandje de hoofdprijs betaalt voor een sprookjesachtige locatie, liggen over de grens de oudheden en romantische plekken voor het oprapen. En als je toch besluit om achteraf op huwelijksreis te gaan naar Hafnarfjörður, waarom zou je er dan niet meteen gaan trouwen? ? Je hoeft enkel nog even na te denken hoe je het gaat regelen met je gasten ?

Aber wohin?

Puerto Rico, St. Lucia en Grenada stonden vorig jaar bovenaan de lijst van de wereldwijde destination wedding top 10. Nederlanders zijn daarin iets beschaafder en zoeken het liever dichterbij huis. Onze avontuurlijke koppels richten zich meer op de Franse zuidkust of trouwen onder de Italiaanse cipressen. Ook de grote steden worden niet geschuwd. Een sprookjesachtig huwelijk in Parijs of liever in een gondel varend onder de Ponte dei Sospiri door de Venetiaanse grachten. Het moet vooral een keuze zijn waar jullie geluk perfect tot uiting komt – ook al is die plek aan de andere kant van de oceaan, het is jullie droomhuwelijk!

Viva de Colombia

Voor Daan en Alejandra komt begin april die droom al uit. Afgelopen zaterdag nam Edo plaats in het vliegtuig om 12 uur later uit te stappen in een prachtige havenstad in het noordwesten van Colombia. Het dorp Cartagena de Indias, ook wel bekend om de jaarlijkse miss Colombia verkiezing, ligt op een prachtige locatie aan de Caribische zee. Bekleed met een vijftal camera’s en een drone legt Edo het ja-woord vast. Wij weten zeker dat het prachtige dag wordt, met onvergetelijk herinneringen voor alle aanwezigen. Voor de nieuwsgierigen onder ons.. uiteraard volgt hier een blog met de mooiste foto’s en beelden ?

Destination Ollanda

Is een destination wedding voor jou toch net iets te wild en heb je geen flauw idee hoe je je schoonmoeder het vliegtuig in moet krijgen met al haar cakerecepten? Nederland kent meer dan genoeg toffe plekken om te trouwen en die Navajo indiaan valt vast ook wel ergens vandaan te toveren ?
Mocht je meer informatie willen over een destination wedding? Of wil je meer tips over prachtige locaties in Nederland? Neem gerust contact met ons op! ?

Happy wedding!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram