Aanzoek op foto: Drop the question!

De vraag waarvan je wist dat hij ooit zou komen – is bij het lezen van deze blog dichterbij dan ooit: Het huwelijksaanzoek. Een moment waar zij (of hij als je vriend uit de dat-komt-wel-generatie stamt) misschien al maanden, misschien wel jaren naar uitkeek. Het moment dat jij haar (of hem) ten huwelijk vraagt. In deze blog staat niet alleen dit bijzondere moment centraal – we leggen je ook meteen uit waarom je aanzoek op foto te laten vastleggen de moeite waard is.
Je bent van plan om the question bij hem of haar te gaan droppen. Een weloverwogen beslissing, aangezien dit de partner wordt waar je op papier (nee, die facebookstatus telt niet) als echtgenoten de boeken mee ingaat. De vraag die de Ravensburger puzzel met de titel ‘Jouw leven’ weer een stukje completer maakt. Maak dit moment onvergetelijk, laat het vastleggen op foto!

Als je je toekomstige echtgenoot goed genoeg kent, weet je hoe je hem of haar moet verrassen. We hebben de drie belangrijkste punten voor je opgesomd waar jij tijdens je aanzoek rekening mee dient te houden.

Zorg ten eerste dat je partner zich op zijn of haar gemak voelt en kies er een goed moment voor uit. Een ‘Hey, moeten wij niet eens gaan trouwen’-vraag tijdens het reclameblok van Voetbal Inside of Boer zoekt Vrouw óf een move tijdens een werkpauze is strategisch gezien niet een aanrader. Je wekt daarmee de indruk dat je vraag een impulsieve actie is, terwijl je partner toch echt een weloverwogen, goed voorbereide vraag verwacht. Je vraagt ten slotte niet wat de pot schaft. De tijd daarna moet ook van jullie zijn. Je wil het romantische moment niet verstoren doordat iemand weer aan het werk moet of dat er een spruitjesboer je toespreekt in de huiskamer. Zorg er dus voor dat er ruimte is om stil te staan bij het moment.

De plek waar je je aanzoek doet – is een tweede punt waar je vooraf even goed voor moet gaan zitten. Dit kan die toffe locatie zijn waar jullie een mooie herinnering aan hebben of juist die plek waar jullie ooit samen eens heen wilden in de ideale wereld. Houd daarbij rekening met een eventueel weertype en zorg dat je vooraf zelf al even op de plek bent gaan kijken (mits dit mogelijk is). Geef je aanzoek geen nare bijsmaak door je partner te vragen op een plein dat volstaat met mensen en duiven terwijl je vriend(in) een hekel heeft aan centraal staan in grote groepen of een plek waar zojuist een renovatieproces is begonnen. Kies voor zekerheid – dit is nota bene ook hetgeen je aangaat nadat je de vraag gesteld hebt. Mocht je hulp nodig hebben bij het kiezen van je locatie, helpen wij daar graag mee!

Een laatste punt (met name voor de heren onder ons) waar je rekening mee dient te houden: de vader van de bruid. Of je nou goed met je schoonouders door één deur kan of dat je altijd je eigen verjaardag plant op de dag dat je schoonouders op vakantie zijn – het is wel zo chic om de hand van de dochter te vragen. Traditioneel? Ja zeker – maar je gaat wel met een dikke plus achter je naam en een sticker op je hand het huwelijk in. Dat is ook heel wat waard.
Heb je bovenstaande puntjes allemaal kunnen afvinken? Dan wordt het tijd om je moeite te belonen! Je wil toch immers niet dat alles wat jij geregeld hebt, vergeten kan worden? ? Om dit speciale moment van jullie leven te herinneren zoals het was, kunnen wij ervoor zorgen dat je aanzoek op foto wordt vastgelegd.

De eerste vraag die je vervolgens van familie en vrienden krijgt nadat bekend is geworden dat je gaat trouwen; is de vraag hoe hij op zijn knieën is gegaan. Je aanzoek vastleggen heeft zodoende als bijkomend voordeel dat je familie en vrienden achteraf kunnen terugzien hoe jij je partner gevraagd hebt. Een onvergetelijk moment voor je ouders, unieke foto’s om te delen met vrienden. Tevens heb je alvast een foto gereed staan voor op je trouwkaartje!

Het is voor ons belangrijk om vooraf onze manier van werken bij ‘Project-Ja’ met je door te spreken. Wil je dat we zichtbaar aanwezig zijn tijdens het aanzoek – waarmee je eventueel al een beetje verklapt dat er iets bijzonders gaat gebeuren. Of heb je liever dat wij op een afstandje verdekt staan opgesteld en de plaatjes schieten met onze go go gadget-armen? We kunnen jullie dan achteraf verrassen met de foto’s!

We leggen dit graag aan je voor. Het belangrijkste is dat het echt jullie moment wordt én blijft.
We hebben tot slot nog een aantal redenen voor haar (of hem) om de vraag met een volmondig JA te beantwoorden:

– Maakt je vriend(in) (en als het goed is jou ook) enorm gelukkig
– Het is makkelijker gezegd dan nee (scheelt toch weer een letter)
– Ultieme bekroning van jullie liefde
– Levert direct een reactie op
– Het lucht ontzettend op
– Als je hardop ja zegt, vormt je mond een hartje
– Kom je erachter dat punt zes alleen geldt als je erbij glimlacht
– Je kan de mooiste dag uit je leven gaan plannen
– Je kunt ons benaderen voor je bruiloftsfotografie ?

Ben jij van plan om binnenkort je vriend of vriendin die ene belangrijke vraag te gaan stellen? Bekijk dan hier de mogelijkheden om je aanzoek op foto vast te leggen! ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram